Algemeen directeur Cyell en Beachlife stapt op, nieuwe directeur per merk aangesteld

Cyell en Beachlife hebben beide een nieuwe algemeen directeur, zo meldt Nederlands moederbedrijf Zulk BV in een persbericht. Marloes Heijmans is benoemd tot algemeen directeur van Beach House BV en María Aracil is benoemd tot algemeen directeur van Cyell BV.

De twee bodyfashion merken zijn de afgelopen jaren geleid door Ella Wiersma, die functioneerde als algemeen directeur. Marloes Heijmans vervulde in die tijd de rol als commercieel directeur, maar heeft nu promotie gekregen naar algemeen directeur van Beach House BV, het bedrijf achter merk Beachlife. Ella Wiersma gaat een adviserende rol vervullen bij Zulk BV, maar treedt terug uit de directie, aldus het persbericht. Wiersma is een van de oprichters van Cyell.

”Met het huidige Beachlife team wil ik Beachlife verder internationaal op de kaart zetten door korter op de trends te zitten in de ontwikkeling van de collecties en focus te leggen op een perfecte pasvorm binnen een commerciële prijs/kwaliteit verhouding,” aldus Heijmans in het bericht. Beachlife is aanwezig in 9 landen en is actief met een eigen website. Naast badkleding verkoopt het merk ook activewear.

“Ik ben vereerd en ik ben het bestuur dankbaar voor de kans om leiding te geven aan deze uitzonderlijke organisatie,” aldus Aracil in het bericht. Aracil heeft 25 jaar aan ervaring in de mode-industrie met een speciale focus op badkleding. “Als een betrouwbaar merk willen we samenwerken met al onze retailers om te voldoen aan de hoge verwachtingen van de hedendaagse klanten en om te blijven werken aan innovatie en betrokkenheid. Bij Cyell zijn we toegewijd aan onze bestaande klanten, maar tegelijkertijd willen we een nieuwe klanten aantrekken en betrokkenheid tonen.” Cyell is op dit moment aanwezig in dertien landen en verkoopt daarnaast ook via de eigen website. Het merk dat bekend staat om de badkleding verkoopt ook sleepwear en homewear.

Beeld: Beachlife website

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures