Apple iPhone 7S en 7S Plus: dit is wat we tot nu toe weten!

De geruchtenmachine draait op volle toeren. Alle aandacht gaat natuurlijk uit naar de nieuwe iPhone 8, maar de verwachting is dat Apple ook de iPhone 7S en 7S Plus aan gaat kondigen voor het einde van 2017. De kans is zelfs groot dat de 3 toestellen vergezeld gaan worden door de Apple Watch 3.

Door de hoge prijs (boven de 1.000 euro) en de mogelijk beperkte beschikbaarheid van de nieuwe iPhone 8, kunnen de iPhone 7S and 7S Plus wel eens de verrassing gaan worden dit jaar. Geruchten zijn er nog niet zo heel veel naar buiten gebracht, dus hieronder alles wat we tot nu toe weten.

Design

Te beginnen bij het design van de toestellen. Apple past het design vaak niet drastisch aan bij de lancering van een nieuw “S” model. Het design zal veelal hetzelfde zijn als dat van de iPhone 7 en 7 Plus. Toch kunnen we bij de iPhone 7S en 7S Plus wel wat aanpassingen verwachten. Zo is er mogelijk de terugkeer van het glazen achterpaneel, iets dat we nog kennen van de oudere iPhone 4 and iPhone 5-serie.

Ook Apple tipster Sonny Dickinson heeft foto’s naar buiten gebracht van wat lijkt op een dummy model van de 7S Plus. Daarop is de glazen achterkant te zien. Grote voordeel hiervan is natuurlijk dat glas niet voor belemmering zorgt van antennesignalen.

7s-plus-dummy

DutchCowboys