Belangrijke Accessoiretrends voor Resort 2018

Het catwalkteam van Trendstop brengt u de nieuwste accessoiretrends uit de internationale Resortcollectie in de categorieën tassen, riemen en hoeden. Deze looks zullen van invloed zijn op de accessoiremarkt in het komende voorjaar/zomerseizoen en de daarop volgende seizoenen. Onze inspirerende seizoensrapporten zijn samengesteld door onze experts, en beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waar u in staat bent de best mogelijke beslissingen te nemen voor uw collecties.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie invloedrijke accessoirestijlen die van belang zijn in voorjaar/zomer 2018. De Fashion Pack Valise updatet traditionele bagagelooks met een moderne interpretatie van retro thema’s. Vintage is ook sterk aanwezig in de door de jaren vijftig geïnspireerde hoofddoeken en haarbanden in de Turban Knot. De athleisure trend neemt niet af in kracht, met de merkbare sportieve invloed op strepen en functionele hardware in D-Ring Athletics.

Fashion Pack Valise

De traditionele valies wordt voor voorjaar/zomer 2018 nieuw leven ingeblazen met een trendy retro-moderne benadering. Gestructureerde leren en canvas creaties behouden een vierkant of klassiek silhouet, terwijl vintage bloemen en verzachte felle tinten een vrouwelijk tintje toevoegen. Luxe leren details verheft de bagagelook tot luxe status.

D-Ring Athletics

De sterke invloed van de athleisure trend op kleding vertaalt zich ook naar accessoires met sportieve utilitaire riemen. Grosgrain linten en creaties van canvas weefsel krijgen een sportieve uitstraling met uitgesproken, atletische strippen en functionele ringsluitingen.

The Turban Knot

Retro looks maken een comeback met geknoopte tulband haarbanden en sjaals geïnspireerd door de jaren vijftig. Luipaardprint fluweel, bloemen appliqués en weelderige satijnen afwerkingen profiteren van de vintage vibe van het seizoen en voegen een vleugje glamour toe.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2017 Bags & Belts Directions van Trendstop, een essentieel rapport met de belangrijkste silhouetten, styling en details van het seizoen, direct van de catwalks. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van ‘s werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L’Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: DSquared2, Orla Kiely, Tibi, Maggie Marilyn, Emilio Pucci, Red Valentino, Gucci, Emanuel Ungaro, Cynthia Rowley, allen Resort 2018.

Unfeatured news