BO4: een nieuw jassenmerk op de Nederlandse markt

Bodewes Fashion brengt een nieuw jassenmerk op de markt. De Nederlandse importeur en agent van merken zoals Inwear en Part Two werd door een Nederlandse jassenproducent benaderd voor een samnewerking. Dit resulteerde in het label BO4 (spreek uit: Bo four). De naam refereert volgens de woordvoerder van Bodewes Fashion naar de Deense invloeden en functionaliteit. BO is een verwijzing naar Bodewes.

”Bodewes Fashion had al 36 jaar ervaring met de verkoop van het jassenmerk Lay Back. Door ons specialisme zijn we door een Nederlandse jassenproducent benaderd. We vonden het belangrijk dat BO4 net als onze andere merken Deens georiënteerd was en dezelfde look en feel bezit. Dit is naar onze mening gelukt”, aldus de woordvoerder van Bodewes Fashion telefonisch tegenover FashionUnited.

De eerste collectie van B04 bestaat uit 20 sportieve en functionele jassen die allen beschikbaar zijn in 2 of 4 kleuren. De prijzen variëren van 119 euro tot 189 euro.

Bodewes Fashion is sinds 1946 als importeur en agent een bekende speler op de Nederlandse damesmodemarkt. Het portfolio bestaat uit de merken Inwear, Part two, Stehmann, Nör Denmark, Nü Denmark en Soaked in Luxury.

Op de aanstaande wintereditie van de Modefabriek (20 en 21 januari) presenteert Bodewes Fashion het nieuwe jassenlabel BO4 naast zijn andere merken.

Beeld: BO4 via Bodewes Fashion

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures