CEO René Lezard treedt af na ‘succesvolle herstructurering’

Heinz Hackl zal aftreden als CEO van René Lezard, zo maakt het bedrijf bekend middels een persbericht. Volgens het bericht vertrekt Hackl op eigen verzoek.

“Ik wil graag Heinz Hackl bedanken voor zijn toewijding de afgelopen maanden,” aldus Michael Bourjau, voorzitter van René Lezard. “Zonder hem was deze herstructurering en transformatie naar een nieuwe structuur binnen het bedrijf niet geslaagd. Het feit dat Heinz hackl zijn uitgebreide kennis tot onze beschikking stelt de aankomende drie maanden is daarom ook erg belangrijk voor René Lezard.” Wie de functie over zal nemen wordt nog niet bekend gemaakt. Wel wordt genoemd dat deze persoon een ‘ervaren persoon uit de mode sector’ zal zijn.

Naast de aankondiging van het vertrek van Hackl, wordt eveneens de komst van een nieuwe CFO bekendgemaakt in het persbericht. Bernd Kowalewski zal per direct de functie van CFO vervullen. Kowalewski was hiervoor 20 jaar werkzaam bij Lufthansa Group waar hij verschillende management posities vervulde. Als hoofd van de groothandelsactiviteiten is Michael Wolff aangesteld.

René Lezard Mode GmbH, de naam waaronder het bedrijf nu opereert, maakt eveneens bekend dat het vanaf december verder zal gaan als René Lezard Mode AG. “Dit is een teken, dat extern ook zichtbaar is, dat de herstructurering die meer dan zes maanden duurde compleet is en dat het bedrijf opnieuw vrij is om de eigen toekomst vorm te geven,” aldus het persbericht.

Unfeatured news