De schoenentrends van dit najaar

Kleding en schoenen zijn elk seizoen weer aan trends onderhevig. De ene trend is nog maar amper ingevoerd of de volgende trend dient zich alweer aan. Ben jij een schoenenfanaat, dan is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Nu de herfst weer is ingevallen zijn ook de laatste schoenentrends van dit najaar weer bekend. Hierbij daarom enkele van de laatste schoenentrends en kijk ook eens op schuurman-schoenen.nl om je schoenen volgens de laatste trends aan te schaffen.

Animal print

Schoenen met een animal print zijn wel vaker een trend geweest en de trend is dit najaar weer helemaal terug, maar wel met enkele aanvullingen erop. De meest populaire animal print was altijd de tijger- of luipaardprint, maar er zijn nog zoveel andere animal prints. Wat dacht je van een zebraprint, of de nieuwe slangenprint? Heb je het niet zo op animal prints, maar wil je er wel trendy bijlopen? Wees gerust, deze keer hoeven je schoenen niet volledig uit animal print te bestaan. Er zijn hele leuke sneakers, waarop je heel subtiel aan de zijkant een klein animal printje ziet.

Rood en zwart

Veel mensen zijn bang dat rood hen niet zal staan. Toch is rood de nieuwste trend van dit najaar en in combinatie met zwart. Hierdoor hoef je niet op zoek naar enkel rode schoenen, maar zullen rode schoenen met een dikke zwarte zool erg veel te zien zijn dit najaar. Schuw jij rood niet? Ga er dan vol voor met knalrode lakpumps. Ook de meer bescheidenere types kunnen gerust aan deze trend meedoen, want donkerrood en wijnrood zijn ook helemaal in.

Overknee boots

De zelfverzekerde vrouw koopt dit jaar overknee boots. Deze hoge laarzen komen in de koude winter goed van pas, doordat de hoogte van de laarzen net over de knie valt. Toch zijn overknee boots stijlvol en sexy tegelijk en mag je hiermee dit najaar absoluut gezien worden.

Bloemen

De bloementrend is nog niet afgelopen en is ook dit najaar de trend. De bloementrend is dit najaar de vrolijkste trend en bewijst dat bloemen niet alleen voor de zomer bestemd zijn. Of het nu leuke pumps met een bonte verzameling bloemen is of sneakers met een kleine bloemenprint, van bloemen wordt iedereen blij.

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures