Dit wordt het modenieuws van week 34

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 34. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 20 tot en met 26 augustus.

TJX Companies Q2

TJX Companies, Inc., moederbedrijf van onder andere TK Maxx behaalde in het eerste kwartaal een omzetgroei van 12 procent naar een bedrag van 8,7 miljard dollar (7,4 miljard dollar). Blijft de omzet groeien in het tweede kwartaal? Lees het dinsdag.

Trendstop

Deze week presenteert Trendstop de hoogtepunten van de mannenmode beurzen in New York voor het SS19 seizoen. Lees het woensdag.

Gap Q2

Gap Inc. heeft een goed eerste kwartaal achter de rug. De nettowinst kwam uit op 164 miljoen dollar (141 miljoen euro). Benieuwd hoe het Amerikaanse merk het het tweede kwartaal heeft gedaan? Lees het donderdag.

Africa Fashion Week Amsterdam

De vijfde editie van Africa Fashion Week Amsterdam staat voor de deur. Van 23 tot en met 25 augustus presenteren diverse Afrikaanse -of op Afrika geïnspireerde- labels zich aan bezoekers. Het driedaagse programma biedt onder andere modeshows, kunst en design.

Opening Façon Jacmin pop-up Amsterdam

Tweelingzussen en eigenaren van het merk Façon Jacmin openen van 20 tot en met 26 augustus een pop-up store in Amsterdam. In de pop-up wordt de denim collectie van het merk aangeboden. De collectie van Façon Jacmin wordt verkocht in ‘de Merkenwinkel’ in de Gerard Doustraat.

Opening Take it slow Pop-up winkel

De webshop Take it slow bestaat op 1 september 1 jaar en viert dat met een pop-up winkel. Van 20 tot en met 26 augustus is de Take it slow Pop-up winkel te vinden in de Negen Straatjes in Amsterdam. Het merk biedt duurzaam en eerlijk geproduceerde kleding.

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures