Ex-Burberry topman nieuwe CEO La Perla

La Perla heeft een nieuwe CEO, zo meldt de nieuwe eigenaar Sapinda Holding B.V. in een persbericht in handen van FashionUnited. Ex-Burberry topman Pascal Perrier is aangesteld van het luxe lingerie merk. Sapinda nam het merk in februari over en is sindsdien bezig met een volledige herstructurering waar de aanstelling van de nieuwe CEO onderdeel van is, aldus het bericht.

Perrier moet het luxemerk naar een nieuwe fase van groei leiden, aldus het bericht. Perrier was CEO van Burberry Asia Pacific. Voor zijn rol bij Burberry was hij eveneens werkzaam bij de Gucci Group. “La Perla is een iconisch merk,” aldus Perrier in het bericht. “Ik ben erg tevreden en onder de indruk van het werk dat Sapinda en het team van La Perla hebben gedaan de afgelopen zes maanden en de grote potentie die het bedrijf heeft. We zullen blijven investeren in het bedrijf en blijven bouwen op de visie en de waarden van het merk.”

CEO van Sapinda Holding B.V. Lars Windhorst in het bericht: “We zijn verheugd om eindelijk de aanstelling van Pascal aan te kunnen kondigen als leider van La Perla in deze nieuwe tijd van groei. De luxe mode en lingerie sector barst van de kansen dankzij het snelle tempo waarop consumenten nu interactie hebben met luxe merken.”

Beeld: Pascal Perrier via Sapinda Holding B.V.

Unfeatured news