Flared pants: de trend van 2018

Laat je skinny jeans maar in de kast hangen. In 2018 zijn flared pants de nieuwe skinny jeans. Wil jij een hippe outfit? Voeg dan een flared pants toe aan jouw look. Deze broeken geven iedere outfit een unieke uitstraling en zijn helemaal hot in 2018.

Elegant en vrouwelijk

Flared pants zijn strak aan de bovenkant en lopen wijd uit. De wijde pijpen geven een unieke uitstraling aan de broek. De broeken benadrukken jouw sterke kanten en hebben een elegante uitstraling. Doordat de bilpartij en bovenbenen worden benadrukt met de strakke bovenkant, geniet je altijd van een extra vrouwelijke uitstraling met flared pants.

Kleuren en combinaties

Een groot voordeel van de flared pants bij My-jewellery is dat deze broeken in alle soorten, kleuren en maten komen. Zo kun je een flared pants in alle kleuren van de regenboog verwachten. Deze broeken zijn erg goed te combineren. Wil je bijvoorbeeld een zakelijke look, maar wel een persoonlijk en sexy tintje? Je kunt een flared pants goed op een een zakelijke manier stylen met een blouse en jasje. Op zoek naar een festival look? Draag dan een crop top boven jouw flared pants. De flared pants bij My-jewellery zijn eenvoudig de stylen voor iedere look.

Gespot in het wild

Je ziet flared pants steeds vaker het straatbeeld vullen. Ook celebrities zijn fan van flared pants. Eind 2017 liep zelfs royal Meghan Markle in flared pants. Ook Kate Moss, Gigi Hadid en Alexa Chung zijn gespot terwijl zij een hippe flared pants droegen.

Wil jij ook een stijlvolle en hippe look? Daar mag een flared pants niet bij ontbreken. Kies voor een flared pants bij My-jewellery voor een elegante en trendy look.

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures