Ganbaroo PR PR en Spice PR sluiten strategische samenwerking

Ganbaroo PR PR en Spice PR hebben de handen ineen geslagen. De pr-bureaus die beiden meerdere modemerken vertegenwoordigen hebben een strategische samenwerking gesloten. De modeklanten van Ganbaroo zullen in de fysieke showroom van Spice worden ondergebracht, zo melden de bedrijven in een persbericht.

Ganbaroo zal zich gaan focussen op het lifestyle portfolio en het bieden van gericht PR consultancy werk. Mandy Meuwese van Ganbaroo in het persbericht: “Steeds meer bedrijven voelen zich aangetrokken tot onze vorm van PR, gericht op echte connecties en oprechte ervaringen. Bedrijven van nu willen geen glimmende corporate verhalen.” Simone Sassmannshausen vult aan: “We wilden ons al langer meer op gericht PR consultancy werk concentreren. Dankzij deze bijzondere samenwerking hebben we daar ruimte voor. Spice is een zeer gerespecteerde partij met een ijzersterk showroom team. Iedereen wint.” Merken in het portfolio van Ganbaroo PR PR zijn onder andere Summum, Modström, Zenggi, Marie Jo en Birkenstock. Meuwese en Sassmannshausen zullen betrokken blijven bij alle accounts en deze op strategisch niveau begeleiden. Het pand aan de Brouwersgracht van Ganbaroo gaat over naar andere huurders, zo wordt telefonisch gemeld tegen FashionUnited. Voor nu zal er vanaf andere locaties gewerkt worden door het team van Ganbaroo.

Davy Hezemans, managing partner van Spice, meldt in het bericht: “Dit is een strategische samenwerking waar alle betrokkenen beter van worden. Met de komst van deze merken wordt het voor stylisten en andere relevante partijen nog interessanter om onze showroom te bezoeken. Ook zijn we blij met de versterking van onze kennis en ervaring in het modesegment door de komst van deze twee sympathieke en gelouterde PR-professionals.” De showroom van Spice PR bevindt zich in Amsterdam aan de Bloemgracht.

Beeld: Alexander Sporre via Spice PR

Unfeatured news