Gary Vaynerchuk voegt zich bij de adviesraad van moederbedrijf Balr.

Gary Vaynerchuk, CEO en mede-oprichter van VaynerMedia, is toegetreden tot de adviesraad van Juramy, het moederbedrijf van luxe lifestyle-merk Balr. Dat laat Balr. middels een persbericht weten. Vaynerchuk vormt samen met Richard Chera, Managing Director bij Crown Acquisitions Inc., de adviesraad het bedrijf.

“Zowel Balr. als 433 (het online voetbalplatform van Jumamy red.) zitten midden in een fantastische periode,” laat Juul Manders, CEO van Juramy zich enthousiast uit in het persbericht. “In de afgelopen jaren zijn we keihard gegroeid en nu zijn we op zoek naar partners om deze groei verder te versnellen. We willen samenwerken met strategische partners die de potentie van onze bedrijven écht begrijpen en via hun netwerk, ervaring en/of groeikapitaal meerwaarde kunnen bieden. Dat Gary bereid is tot onze adviesraad toe te treden is fantastisch nieuws. Hij heeft bergen ervaring en kent de werkvelden van al onze bedrijven als geen ander.” Gary Vaynerchuk, serie-ondernemer, CEO en mede-oprichter van VaynerMedia, een full-service digital agency dat voornamelijk Fortune 500 bedrijven als klanten heeft, wil zijn ervaring graag delen met de mannen van Juramy: “De mensen achter BALR. en 433 weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Ze snappen waar tech, media en de maatschappij heen gaat. Ik geloof in de mensen en de potentie van de drie bedrijven. Met mijn ervaring ga ik Juramy helpen de wereldwijde ambities waar te maken.” Gary Vaynerchuk zal zijn expertise in business development, financiering en zijn netwerk delen met Juramy. Hij vormt samen met Richard Chera, Managing Director bij Crown Acquisitions Inc., de adviesraad van Juramy.

Over Balr

Het kledingmerk van voetballers Demy de Zeeuw, Gregory van der Wiel en Eljero Elia werd in 2013 opgericht. Destijds werd het merk alleen via de eigen webshop verkocht, maar inmiddels heeft het luxe lifestylemerk ook een winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. De kleding van het merk wordt inmiddels in 150 landen verkocht.

Beeld: Van links naar rechts: Gary Vaynerchuk, Juul Manders & Ralph de Geus via Balr.

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures