Kijken in het nieuwe atelier van modehuis Natan

Het Belgische modehuis Natan opent Atelier II op het Place Georges Brugmann in Brussel. Zoals de naam al doet vermoeden, betreft het een nieuw atelier dat volgens het persbericht volledig is ingericht en toegewijd aan de kennis en het vakmanschap van Natan.

Het atelier is voor iedereen toegankelijk. Een bewuste keuze van Edouard Vermeulen, oprichter van Natan. “Mijn wens is om onze kennis en ons Belgisch vakmanschap zichtbaar en vooral toegankelijk te maken”, aldus Vermeulen in het persbericht.

Het pand waar het Belgische modehuis is gevestigd, heeft hoge plafonds en telt vijf verschillende ruimtes waar de naaisters werken aan de verschillende lijnen van Natan werken.

Over Natan

In 1983 huurde Edouard Vermeulen, destijds interieurontwerper, een ruimte in het Maison de Couture Paul Natan aan Avenue Louise te Brussel om er zijn binnenhuisontwerpen tentoon te stellen. In datzelfde jaar nam hij het modehuis over en hernoemde het tot Natan. De afgelopen jaren is het merk uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische modelandschap en daarbuiten. Vermeulen mag onder anderen koninginnen Máxima, Mathilde van België en Silvia van Zweden tot zijn clièntele rekenen.

Beeld: Atelier II

Unfeatured news