Lorenzo Osti nieuwe directeur van C.P. Company

Lorenzo Osti, zoon van C.P. Company oprichter Massimo Osti, neemt per direct de taak van algemeen directeur van het merk op zich. Dit meldt C.P. Company in een persbericht.

Lorenzo was al sinds 2015 werkzaam bij het merk als marketing directeur. Hij speelde een belangrijke rol bij de herlancering van het merk en zorgde ervoor dat het merk internationaal aan naamsbekendheid won, aldus het persbericht. In zijn nieuwe rol zal hij rechtstreeks rapporteren aan Peter Wang, de CEO van het bedrijf.

“Het is een grote eer om directeur te worden van C.P. Company. Het merk heeft me altijd al aan het hart gelegen, maar was lange tijd niet meer in handen van mijn familie,” aldus Lorenzo Osti. “Nu is de cirkel echter rond en zal ik alles op alles zetten om de innovatieve geest verder te zetten waarvoor C.P. Company steeds heeft bekend gestaan. Ik heb het geluk om samen te werken met een enorm getalenteerd en gepassioneerd team met een enorme kennis van het merk. We hebben de afgelopen drie jaar zeer mooie resultaten behaald en zullen die de komende jaren alleen maar verbeteren.”

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures