Mart Visser beëindigt samenwerking met Promiss

Mart visser zal vanaf 10 juli het aantal winkels waar de collectie te koop is uitbreiden tot zo’n 70 winkels verspreid over Nederland en eindigt zijn samenwerking met Promiss. Dit meldt de couturier in een persbericht. Hiermee speelt de ontwerper naar eigen zeggen in op de toenemende vraag van zijn klanten naar een fysieke winkel waar zij voor advies en aandacht terecht kunnen.

De Mart Visser-collectie werden de afgelopen drie jaar verkocht via de webshop van Mart Visser en modewinkelketen Promiss. Laatstgenoemde bedrijf richt zich volgens het persbericht echter sterk op online groei en streeft naar maximale online bereikbaarheid en een minimaal aantal fysieke winkels.

Deze aanpak wijkt volgens Mart Visser teveel af van diens eigen strategie, zo blijkt uit het persbericht. Mart Visser wil juist zijn zichtbaarheid in de winkelstraten vergroten. Daarom is besloten de samenwerking tussen Mart Visser en Promiss te beëindigen.

Ter afronding van de samenwerking tussen de twee partijen wordt er voor de vaste Promiss-klanten een ‘instore presentatie’ van de Mart Visser-collectie georganiseerd op dinsdag 28 mei aanstaande vanaf 17.30 uur in de Promiss-winkel in Hoofddorp.

Unfeatured news