Mede-oprichter Fashion 2 Wear Monique Chaudron verlaat bedrijf

Monique Chaudron, die in 1998 samen met Veronique Wiering Fashion 2 Wear oprichtte, gaat het bedrijf verlaten. Dit maakt het bedrijf bekend in een persbericht. De mede-oprichter legt haar taken vanaf 1 januari neer.

Fashion 2 Wear is leverancier van damesmode onder private label en is actief in Nederland België en Duitsland. Het bedrijf rekent onder andere Miss Etam, C&A, Euroshoe, Bel & Bo We International en de Ulla Popken Groep tot de klanten. Op 1 januari 2018 is het bedrijf samen gegaan met branchegenoot Meandco B.V. Sindsdien is de organisatie bezig geweest het bedrijf klaar te maken voor de toekomst en de aangepaste eisen welke door de markt worden gesteld. “Onder andere door deze stappen is een organisatie ontstaan welke autonoom en efficiënt kan functioneren binnen de vernieuwde marktomstandigheden.”

“Met deze stabiele situatie in het achterhoofd heeft mede-oprichter van fashion 2 Wear Monique Chaudron besloten per 1 januari 2019 haar taken neer te leggen,” aldus het bericht. Haar taken zullen worden overgenomen door de directie en het verkoopteam van Fashion 2 Wear.

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures