My Jewellery opent winkel in Amsterdam

My Jewellery breidt verder uit. Het merk, dat zijn start kende op het internet maar al snel een eigen boetiek opende, opent binnenkort haar deuren in Amsterdam. Het zal de achtste boetiek zijn van het merk in Nederland.

My Jewellery vestigt zich in de Hartenstraat, een van de negen straatjes. “We hebben altijd al naar Amsterdam gewild, maar hebben gewacht op het juiste moment en de juiste plek,” aldus oprichter Sharon Hilgers in het persbericht. Het pand aan de Hartenstraat 12 wordt op dit moment verbouwd. “De inrichting zal zowel modern als authentiek zijn,” aldus het bericht. Zwarte rekken, witte muren, het logo in roze neon, marmeren details en een houten visgraad vloer worden in het concept opgenomen. Sieraden, waar het ooit allemaal mee begon voor het bedrijf, zullen centraal geëtaleerd worden. Daarnaast is ook kleding en accessoires te vinden in de winkel.

“De afgelopen jaren is My Jewellery enorm gegroeid en werd er veel gevraagd naar een boetiek in onze hoofdstad. Daarnaast past het helemaal in My Jewellery’s strategie om authentieke panden te betreden in de specifieke, luxere winkelstraten. Het was dus perfect getimed dat er een plek vrijkwam in een van de hipste straten van Amsterdam,” aldus het bericht.

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures