Naked Brand Group kijkt naar verkoop van diverse merken uit portfolio

De Naked Brand Group uit Australië kijkt naar opties om een of meerdere merken uit het portfolio te verkopen. De verkopen zijn onderdeel van de nieuwe strategische richting, zo laat de groep weten in een persbericht.

Het huidige portfolio bestaat uit Naked, Bendon, Bendon Man, Davenport, Fayreform, Hickory, Lovable, Pleasure State, Frederick’s of Hollywood, Heidi Klum Intimates, Heidi Klum Man en Heidi Klum Swim. De Naked Brand Group heeft het Australische bedrijf Allunga Advisory ingehuurd om verschillende kansen verder uit te diepen hoewel er geen tijd is gezet betreffende de beslissingen betreffende het portfolio.

“Bepaalde merken in ons portfolio, zoals Fayreform en Pleasure State, zijn bewezen succesvolle merken en grote namen in diverse wereldwijde markten,” aldus CEO van de Baked Brand Group Anna Johnson in het persbericht. “Als een onvermijdelijk gevolg van dit succes, hebben we ontelbare vragen gehad over het mogelijk kopen van een merk in ons portfolio, inclusief deze merken. Als het management zullen we biedingen die zijn gedaan voor specifieke merken overwegen als we het gevoel hebben om onze balans te versterken, strategische groei initiatieven te stuwen en waarde te creëren voor onze aandeelhouders.”

Unfeatured news