Nieuw modellentalent: dit zijn de winnaars van Elite Model Look Nederland 2018

Nederland heeft er met goed geluk twee grote modellentalenten bij. Christella (15) en Olivier (16) wonnen tijdens de nationale finale van Elite Model Look een internationaal contract bij Elite World ter waarde van 150.000 euro. Dit meldt de organisatie in een persbericht. De finale vond plaats op zaterdag 3 november in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Acht meisje en acht jongens bereikten de finale na te zijn geselecteerd tijdens één van de landelijke Elite Model Look casting-dagen. Tijdens de finale werd gestreden op de catwalk onder het toeziend oog van pers, genodigden en een internationale jury bestaande uit fashion en beauty professionals Julia Haart (Group Board Director en CEO van Elite World Group), Vick Mihaci (president Elite Model Management Worldwide), Nodar Beghiyl (directeur Elite Model Look Nederland), Suzanne Pots (directeur Elite Amsterdam), Mauro da Silva (directeur Elite Amsterdam).

De avond werd aan elkaar gepraat door Lieke van Lexmond. De kleding en styling was in handen van Danie Bles.

Christella en Olivier mogen Nederland vertegenwoordigen tijdens de 35ste editie van de Elite Model Look Wereld Finale.

Over Elite Model Look

Elite, opgericht in 1972, is naar eigen zeggen het grootste modellenbureau ter wereld en vertegenwoordigt meer dan 2.000 modellen in vijf continenten. Elite Model Look is een internationale modellenzoektocht en vindt dit jaar voor de 35e keer op rij plaats. Elite Model Look trekt jaarlijks meer dan 400.000 deelnemers uit 800 steden, 40 landen en vijf continenten en biedt jongens en meisjes een kans op een modellencarrière wereldwijd.

Beeld: Michael Graste


Unfeatured news