Nieuwe inkoopdirecteur voor Scapino

Schoenketen Scapino heeft Beate Toonen aangesteld als de nieuwe Directeur Inkoop. Toonen is per 1 oktober begonnen in haar nieuwe functie en gaat zich onder andere richten op de supply chain, commerciële processen en het assortiment, meldt Scapino Retail BV in een persbericht.

Toonen was eerder werkzaam bij Manfield, Hunkemöller, Hema en Wehkamp en brengt daarmee “20 jaar ervaring in de retailbranche” met zich mee. “Beate heeft brede ervaring in het vak, van inkoop tot commercie tot merchandise en supply chain management,” zo luidt het persbericht. Momenteel is Scapino bezig met een vernieuwing van de formule, en het bedrijf denkt met Toonen “om nog meer in te zetten op de nieuw ingeslagen koers, namelijk het aanbieden van een breed assortiment schoenen en kleding voor ieder moment van de dag”.

Na het faillissement van Macintosh Retail Group, maakte Scapino begin 2016 een doorstart onder oud-eigenaar Henk Ziengs. Inmiddels beschikt de onderneming over 169 winkels in Nederland en een eigen webwinkel.

Unfeatured news