Obey opent tweede shop-in-shop; eerste winkel in Nederland

Het Amerikaanse streetwear-merk Obey opent na een eerste shop-in-shop in Parijs een tweede winkel in Funkie House Rotterdam. Dit maakt Funkie House bekend middels een persbericht. Op vrijdag 31 augustus vindt het openingsfeest plaats.

Funkie House Rotterdam had het cultlabel al in het merkenpakket, maar mag vanaf aanstaande vrijdag de shop-in-shop van het merk huisvesten. De Obey-collectie in de lifestylewinkel is uitgebreid en heeft een eigen verdieping in het in totaal drie verdieping tellende winkelpand gekregen.

De Obey-collectie te koop bij Funkie House bevat onder andere truien, T-shirts, petten, beanies en tassen. Voor het winkelende publiek is op de verdieping een infinity spiegel geplaatst waar liefhebbers een Instagram-foto kunnen maken.

Funkie House is sinds 1989 gevestigd in het centrum van Rotterdam. Het winkelpand bevindt zich op de Korte Hoogstraat en heeft een vloeroppervlak van 750 vierkante meter. In 2017 heeft de winkel zijn make-over ingezet. Funkie House telt nu 70 merken, waaronder Carhartt, Libertine Libertine, Patagonia, Edwin, Veja, Native Youth, Brixton, Wood Wood en Obey.

De in Rotterdam gevestigde winkel bestaat volgend jaar 30 jaar. Funkie House heeft in het persbericht aangekondigd dat om dit te vieren er een samenwerking tussen Funkie House en Obey op de agenda staat.

Beeld: Obey via Facebook

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures