Oger opent Oger Donna ‘corner’ in Amsterdam en Rotterdam

Oger integreert dit najaar twee nieuwe Oger Donna ‘corners’ in bestaande Oger-winkels. Dit maken Ogers Sander Lusink, brand director, en Martijn Lusink, CEO, bekend middels een persbericht. De eerste Oger Donna shop-in-shop wordt geopend op 6 september aanstaande in de mannenmodewinkel van Oger in de PC Hooftstraat in Amsterdam. De tweede Oger Donna wordt een dag later geopend in de winkel aan de Kruiskade 63-65 in Rotterdam.

“We merken al langer dat er veel vraag is naar chique, kwalitatieve damesmode. Nu Oger Donna ook wordt ondergebracht in de bestaande multibrand-winkels, kunnen we op dezelfde locaties zowel mannen als vrouwen bedienen.” In beide vrouwen corners zijn merken zoals Etro, Fabiana Filippi, Herno, Santoni en Barbara Bui te koop. Dit seizoen worden daar nog de merken Hogan en Peserico aan toegevoegd.

Middels het persbericht laten Sander en Martijn Lusink weten de dagelijkse leiding van hun vader Oger Lusink te hebben overgenomen. Het familiebedrijf gespecialiseerd in formele heren- en damesmode werd opgericht in 1989 door de broers Robert, Martin en Oger Lusink. Oger heeft winkels in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem en één filiaal in Antwerpen, België. De Oger Donna-winkel in Amsterdam is net als de Oger-winkel gevestigd in de PC Hooftstraat.

Beeld: Oger Donna in Oger-winkel in Rotterdam

Unfeatured news