Philipp Plein gaat samenwerking aan met Floyd Mayweather

ilipp Plein heeft de handen ineengeslagen met de Amerikaanse bokser Floyd Mayweather. De samenwerking betreft vier exclusieve capsule collecties, waarvan de eerste zaterdag wordt gelanceerd in Las Vegas. Dat maakte het modelabel onlangs bekend.

De eerste capsule collectie betreft een lijn speciaal ontworpen voor de vijftigste wedstrijd van Mayweather tegen MMA-bokser McGregor. Mayweather verschijnt in Philipp Plein-kleding in de ring, waarna de collectie verkrijgbaar zal zijn in de Las Vegas-flagshipstore en online.

De samenwerking tussen de Duitse ontwerper en de sporter zal twee jaar duren en biedt in totaal vier exclusieve collecties.

“Ik ben verheugd om samen te werken met Philipp Plein, hij is uniek in de modewereld,” stelt Mayweather. “Net als ik werkt hij hard, leeft hij in een droomwereld en eist hij het beste.” Mayweather is niet de eerste sporter waarmee Philipp Plein samenwerkt. Eerder kleedde het label al het AS Roma voetbalteam, Formule 1-coureur Nico Hulkenberg en Mauro Icardi, de gezagvoerder van AC Milaan.

Foto: Philipp Plein

Unfeatured news