Rockstar Games’ L.A. Noire komt terug en dit keer ook in VR

L.A. Noire komt terug! De speelbare detective-thriller van de makers van Grand Theft Auto die zich afspeelt in het Los Angeles van eind jaren ’40 krijgt een facelift en wordt niet alleen maar op Xbox One en Playstation 4 uitgebracht, maar ook nog eens voor de Nintendo Switch!

Nou is L.A. Noire een PS3-game uit 2011, dus al die platforms moeten dat prima aankunnen. Voor de Switch-versie is er een speciale JoyCon-modus toegevoegd zodat je de controllers los in de hand kunt gebruiken om te spelen via bewegings-besturing. Net zoals bij de andere versies wordt ook alle extra content voor de originele game er bij gedaan, zodat je meer missies hebt om te spelen.

De Xbox en PS4-versies krijgen een remaster in 1080p (of zelfs 4K, als je een Pro of One X hebt) waarin de game flink opgepoetst is, althans grafisch. Of de bewegingen van de mensen in de game en de animaties ook aangepakt zijn is niet bekend, want in typische Rockstar-traditie is er geen trailer of zelfs maar een screenshot bij deze aankondiging getoond.

la-noire-vr-case-files

DutchCowboys