Shopsuite ontvangt 300.000 euro groeigeld van Fashionchick-oprichters

Fashionchick-oprichters investeren 300.000 euro in e-commercebedrijf Shopsuite. Hierdoor krijgen Aart Wallet, Arno Mulder en Gerco de Jong (nu Comparison Services) een belang van onbekende grootte in het bedrijf.

Shopsuite biedt uitgevers de mogelijkheid gepersonaliseerde productaanbevelingen (afkomstig uit webshops) aan redactionele verhalen toe te voegen. Met het groeigeld zegt het bedrijf zijn klantenportfolio verder uitbreiden en het aanbevelingsalgoritme te verbeteren.

‘Aart en zijn compagnons beschikken over zeer veel kennis en ervaring en een groot netwerk binnen de performance marketingsector’, verklaart Rick Curé, ceo en medeoprichter van Shopsuite tegenover Twinkle Magazine. ‘Het model van Shopsuite heeft zich bewezen. Het is nu een kwestie van opschalen. Met het e-commerce seizoen voor de deur verwachten we daar de komende maanden mooie stappen in te maken.’

Wallet, Mulder en De Jong zijn de oprichters van de modewebsite Fashionchick, die zij in 2013 verkochten aan uitgeverij Sanoma. Vorig jaar werd bekend dat de aandeelhouders samen met Denise Swaagman en Jaap de Jong, het platform Jurkjes.nl en de internationale varianten hebben gekocht. Sinds de verkoop van Fashionchick was dit de eerste stap van het bedrijf richting de online modeverkoop.

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures