**The Body Shop Geuren Shoplog**

Onlangs kocht ik tijdens de kortingsactie wat nieuwe geuren! 30% korting is natuurlijk mooi meegenomen!
Video Rating: / 5

3 Comments

  1. Tara van der GraafOctober 20, 2018 at 6:00 am

    Ik zie net op de site van the body shop dat donderdag alles 40% Was vrijdag 30% en vandaag en morgen 20% Jammer net te laat voor de 40% maar ik dacht ik laat het je even weten!

  2. CharLotus85October 20, 2018 at 6:11 am

    Nee donderdag was body en zaterdag & zondag is het geuren

  3. De Japenese Cherry bodymist heb ik ook. Ik vind hem prima voor deze tijd van het jaar als alledaags geurtje, maar mijn favoriet is het niet. Je verwacht het zoetige van kers, maar een Japanse kers heeft dat niet. Deze is bloemig maar niet echt fris of fruitig. Voor een bodymist blijft ie best lang hangen, zeker aan je kleren.

Comments are closed.