The Little Green Bag wint FD Gazelle Award

The Little Green Bag mag zich voor het vierde jaar op een rij een FD Gazelle noemen. Het bedrijf won in de Regio West in de categorie omzetklasse middelgroot, zo laat het merk weten in een persbericht.

“We zijn erg blij dat we voor de vierde keer op rij deze prijs hebben gewonnen en dat we blijven groeien. Daar hebben we met elkaar hard voor gewerkt. Achter de schermen zijn we druk bezig met spannende nieuwe ontwikkelingen, zodat we in de komende jaren nog verder kunnen blijven groeien! Daar zullen we binnenkort meer over bekend maken,” aldus Maria Gandjapour, mede-eigenaar van The Little Green Bag in het bericht.

Elk jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazelle Awards uit. De prijzen zijn bedoeld voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een bedrijf moet een ononderbroken en minimale omzetgroei van 20 procent hebben de afgelopen drie jaar en financieel gezond zijn. Dit jaar wordt ook het aantal fulltime werknemers en de winstgevendheid van het bedrijf meegenomen in de afweging van de genomineerden.

The Little Green Bag verkoopt tassen en andere mode accessoires van bekende merken zowel online als offline. In 2016 nam het bedrijf het tassen en accessoires merk Cowboysbag over.

Unfeatured news