TK Maxx opent tiende Nederlandse vestiging in Zoetermeer

De off price retailer TK Maxx heeft op donderdag 1 november de deuren van het filiaal in Zoetermeer geopend. Dit kondigt de moderetailer aan middels een persbericht. De winkel TK Maxx Zoetermeer is de tiende TK Maxx in Nederland naast winkels in Rotterdam (2), Eindhoven, Amsterdam (2), Groningen, Den Haag, Heerlen en Almere.

De vestiging met een vloeroppervlakte van 1653 vierkante meter biedt, net zoals de andere winkels, oude collecties van hoogsegmentmodemerken aan voor een voordelige prijs. De consument vindt bij TK Maxx een selectie mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen tot 60 procent goedkoper dan de adviesprijs. Daarnaast verkoopt de winkelketen ook ‘beauty’ en ‘home’ producten. TK Maxx krijgt wekelijks nieuwe leveringen.

De tiende vestiging van TK Maxx is gevestigd op de Promenade in Zoetermeer. Met de opening in Zoetermeer creëert TK Maxx veertig nieuwe banen.

Over TK Maxx

TK Maxx is onderdeel van TJX Companies waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten. In Europa valt TK Maxx onder TJX Europe. Verdeeld over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland zijn in Europa inmiddels meer dan 595 winkels geopend.

Beeld: TK Maxx Zoetermeer

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures