ZZP’ers en kleine starters nu ook welkom bij brancheorganisatie Modint

Kleinere ondernemers en kleine (startende) bedrijven kunnen zich vanaf heden ook bij brancheorganisatie Modint inschrijven. Voor deze groep ondernemers heeft Modint het Modint Light lidmaatschap in het leven geroepen. Zo worden voor deze doelgroep de voordelen, de diensten en het netwerk van de vereniging toegankelijk. Modint schrijft in een persbericht dat de eerste overeenkomsten inmiddels zijn getekend.

Brancheorganisatie Modint zet zich naar eigen zeggen in voor een waardevolle en gezonde toekomst voor de kleding- en textielsector. Hiervoor wordt sterk ingezet op de thema’s: innovatie, duurzaamheid, internationalisering en human capital. “Wij zijn van mening dat we bij de opbouw van deze toekomst ook de kleinere, opkomende en onafhankelijke ondernemer in de mode- en textielbranche moeten betrekken”, zegt Patric Hanselman, directeur van Modint. “Vandaar Modint light. Dit geeft kleine ondernemers de kans zich bij ons netwerk en onze activiteiten aan te sluiten en tegelijkertijd verrijken zij ons netwerk. In deze snel veranderende sector is het goed om kennis met elkaar te blijven delen.”

De bedrijven en ZZP’ers die zich bij Modint aansluiten via het Light-lidmaatschap kunnen kiezen uit een aantal uren dienstverlening en specifieke informatievoorziening. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van de collectieve voordelen en kunnen seminars en workshops van Modint worden gevolgd, aldus het persbericht.

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures