Dit wordt het modenieuws van week 38

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 38. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 18 tot en met 24 september.

Mart Visser

Mart Visser zit 25 jaar ik het vak en daarom wordt er een tijdelijk museum geopend om zijn 50ste Haute Couture collectie te presenteren. De tentoonstelling genaamd ‘Beyond Context’ toont de synergie tussen zijn drie disciplines: Haute Couture, Prêt-à-porter en Artwork. FashionUnited bezoekt de opening en doet verslag.

Triumph winkelopening

Lingeriemerk Triumph opent op donderdag 21 september haar eerste winkel in Amsterdam aan de Kalverstraat. Deze week een exclusief kijkje in de winkel.

Hema Tilburg

Op 21 september wordt in Tilburg de eerste pilotwinkel volgens de internationale formule geopend. Bij het internationale concept zijn de winkels ingedeeld in ‘werelden’. Zo zijn dames- en herenmode naast elkaar gepositioneerd, en vinden klanten alle producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar. Deze week beelden en meer over de opening in Tilburg.

De internationale ready-to-wear modeweken vinden plaats in de maand september, waarbij alle ogen gericht zijn op New York, Parijs, Londen en Milaan voor de nieuwste trends op het gebied van damesmode. Voor alle womenswear catwalk season reads, klik hier.

Verder op de kalender

Woensdag 20 september

Start Milaan Fashion Week

Woensdag 20 september

Opening Hudson’s Bay in Almere en Zwolle

Donderdag 21 september

Opening Hudson’s Bay Tilburg en Den Bosch

Donderdag 21 september

Opening vernieuwde Hema Tilburg

Donderdag 21 september

Opening Triumph Store Amsterdam

zaterdag 23 september

Opening ‘Cabin Crew. Fashion in the Air’ tentoonstelling, Kunsthal Rotterdam

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures