The Dylan x Van Gils Fashion gaan samen voor een smetteloze klantervaring

De exclusieve The Dylan x Van Gils Shirtservice werkt snel, eenvoudig en discreet. Het kan iedere man overkomen. Je hebt een meeting met een belangrijke klant en vervolgens kom je tot de ontdekking dat het overhemd waarvan je dacht dat het schoon was, toch niet meer zo heel fris is. Of je bent op reis en eenmaal op de hotelkamer blijkt bij opening van de koffer dat je vergeten bent een overhemd in te pakken. Kan gebeuren.

Maar geen nood want hotel The Dylan en Van Gils Fashion hebben een snelle en smetteloze oplossing voor het probleem; de exclusieve The Dylan x Van Gils Shirtservice. Het is kwaliteitsservice die je van 5-sterren hotel The Dylan en Van Gils, kleermaker sinds 1948, kunt verwachten. De overhemden van de Nederlandse tailor Van Gils zijn modebewust, stijlvol en van duurzame kwaliteit. En de overhemden die worden aangeboden in The Dylan x Van Gils Shirtservice zijn slank gesneden strijkvrije overhemden voor extra gemak. Kreukvrij, vlekvrij én knisperend fris, wat wil een man nog meer?

Het enige probleem met het witte overhemd, niets is zo besmettelijk als een wit shirt… Een kort moment van onoplettendheid tijdens bijvoorbeeld een zakenlunch is voldoende om de onaantastbare uitstraling van een wit overhemd met één druppel rode wijn teniet te doen. In hotel The Dylan gebeurt het vaak genoeg. En mede daarom hebben The Dylan en Van Gils Fashion een speciale shirtservice in het leven geroepen. De missie van Van Gils om mannen te ondersteunen op hun ‘Road to Succes’ vertaalt zich hiermee zeer praktisch in een shirtservice die exclusief bij The Dylan wordt geleverd.

Het werkt als volgt: bel simpelweg de front desk vanuit de kamer, geef de gewenste overhemdmaat door en de raderen van The Dylan x Van Gils Shirtservice gaan draaien. Het verse overhemd ligt vervolgens in no-time klaar bij de receptie. Een fris overhemd met roomservice op de kamer laten bezorgen kan natuurlijk ook. En wie tijdens ontbijt/lunch/diner/borrel (wegstrepen wat niet van toepassing is) zijn overhemd bezoedelt, raden we het volgende aan: excuseer je van tafel – hou het servet eventueel quasinonchalant voor de vlek -, begeef je met zelfverzekerde tred richting de front desk, geef je overhemdwens door en alles komt in orde. De situatie is volledig onder controle.En wie na een onverwachte en onvergetelijke nacht in The Dylan twee overhemden in twee verschillende maten wil bestellen, doet dat ook snel en discreet via The Dylan x Van Gils shirtservice.

Credits fotografie: @TimMonday

FashionUnited: Modevaknieuws, Trends en Modevacatures