Wie is de Mol 2020. Wie verdenk jij voor de start van aflevering 1?

Het nieuwe jaar is begonnen, en dus volgt er snel ook de eerste aflevering van weer een nieuwe editie van Wie is de Mol?. En wel de 20e jubileumeditie.

Het is nog een week wachten, maar vanaf 11 januari zit heel Molloot-Nederland om 20.30 klaar voor de eerste aflevering, die wekelijks te zien zal zijn op NPO1. De regisseur van het programma, Richard King McCullough, onthulde vorige maand al dat het nieuwe seizoen zich afspeelt in China: Wie is de Mol 2020 – Een bijzonder land voor een bijzonder jaar.

Deelnemers Wie is de Mol

Het gevarieerde deelnemersveld bestaat dit jaar uit: modeontwerper Claes Iversen, oud-profvoetballer Nathan Rutjes, presentatrices Leonie ter Braak en Anita Witzier, actrices Tina de Bruin en Jaike Belfor, tv-kok Miljuschka Witzenhausen, cabaretier Johan Goossens, muzikant Rob Dekay en presentator Buddy Vedder.

Wie verdenk jij?

Op het moment van schrijven zijn er al 111.478 stemmen uitgebracht via de WiDM-app. Buddy 21%, Miljuschka 14%, Leonie en Nathan beide 11% steken er iets bovenuit. Verder heeft Tina 10%, Anita, Jaike, Johan allen 7% en Claes en Rob 6% van de stemmen. Cijfers die overigens gewoon te zien zijn via de website van WiDM.

Eerste beelden

Bekijk hieronder de eerste beelden van aflevering 1:

View this post on Instagram

Laat 2020 maar komen. #widm #wieisdemol

A post shared by Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) on

DutchCowboys